Västra Hua Hin pool villa soi 70

6 865 500 Bt
Product Description:
Villa C ligger på en tomt på 600 kvm med 3 sovrum, 3 badrum, vardagsrum, västra kök, luftkonditionering i alla rum, privat pool, pool terrass, dekorerade tak, vattentank och pump, en gratis 2 år hemförsäkring mot översvämning, brand, jordbävning, vattenskada på grund av läckage, stöld och inbrott.

Valley Hua Hin Villa C är en kort 15 minuters bilresa väster om stadens livliga centrum. Valley Hua Hin erbjuder privata pool villor till salu i Hua Hin kan du köpa med tillförsikt. Omgiven av böljande kullar och en lugn landskap de inte bara pris för att sälja, men har en iögonfallande och modern exteriör och interiör design maximeras genom fantastisk inredning, fantastiska vyer och fullkomlig stillhet.


Väggar och tegelstenar i Hua Hin Villa C:
Väggarna är tillverkade av låg vikt, till 15 cm tjocka massiva betongsten som är utformade erbjuder förbättrad ljudisolering och brandskydd samt termisk isolering för att hålla hem svalare.

Tak i Hua Hin Villa B:
Taken är konstruerade med metallplåtar som minskar sannolikheten för framtida läckageproblem och är isolerade med PU som återigen drastiskt hjälpa till med att hålla luften inne i huset svalt. En taklucka tillsätts också för att möjliggöra mer naturligt ljus i. Detta bör minska användningen av el som är kostnadseffektiv och i linje med vår positiva inställning till miljön.

Dörrar i Hua Hin Villa C:
Dörrarna är tillverkade av UPVC material som varar livet ut. Plast är vattentät, minskar luftinfiltration, aldrig böjer och aldrig sprickor, även i de svåraste väderförhållandena. I de flesta fall repor enkelt kan poleras ut. Dessutom är dess så säkert det är även används vid tillverkning av mun vakter.

Måla i Hua Hin Villa C:
UV-beständig färg används på alla utvändiga ytor, vilket innebär longers intervall innan du måste börja tänka på underhåll.

LED-lampor i Hua Hin Villa C:
Användningen av LED-lampor avsevärt minska strömförbrukningen, vilket leder till en lägre elräkning och vänlighet på miljön.

Eco toalettsystem i Hua Hin Villa C:
Eco vänlighet toaletter sparar energi och vatten.

Dragen av Hua Hin Villa C:

3 sovrum
3 badrum
Terrass
garage
Badrum med Soltak
UPVC dörrar
anlagd trädgård
Simbassäng
Vardagsrum: 150 Kvm
Yta: 600 Kvm

Pris från 6,900,000 bahtProduced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping